Friday, November 5, 2010

Affliate Bonus

Affiliate Bonus

Normal Package * Complusory
Low entry, high SMS Rates
Auto Compress
Introduce
1-3
4-5
6-7
8-9
10+
Network
LEVEL 1
x 10
LEVEL 2
x 100
LEVEL 3
x 1,000
LEVEL 4
x 10,000
LEVEL 5
x 100,000
Pakej Junior RM50 (J50) Yearly (Bulk SMS)
BONUS
Direct 1Level 2
Level 3
Level 4
Level 5
RM20 x 10RM5 x 100
RM5 x 1,000
RM5 x 10,000
RM10 x 100,000
= RM 200= RM 500
= RM 5,000
= RM 50,000
= RM 1 million
Pakej Basic RM300 (B30) Yearly (Bulk SMS)
BONUS
Direct 1Level 2
Level 3
Level 4
Level 5
RM100 x 10RM10 x 100
RM10 x 1,000
RM10 x 10,000
RM20 x 100,000
= RM 1,000= RM 1,000
= RM 10,000
= RM 100,000
= RM 2 million
Pakej Basic RM360 (B36) Yearly (Bulk SMS)
BONUS
Direct 1Level 2
Level 3
Level 4
Level 5
RM120 x 10RM30 x 100
RM30 x 1,000
RM30 x 10,000
RM60 x 100,000
= RM 1,200= RM 300
= RM 30,000
= RM 300,000
= RM 6 million


* For J50, after earning RM250, bonus auto deduct 50% upgrade to B36
* Once qualified 5 star, e-points allowed to transfer between a/c
* Admin charges of RM9 + Bank Charges (International) per withdrawal irrespective of any amount
* Once total income achieved RM2,500, please click here for new conditions.
* Once total income achieved RM5,000, please click here for new conditions.

5 comments:

  1. sesiapa yg berminat dgn bisnes 1WHP ni, silalah pm saya di wechat : ehh0707 ...insya-Allah saya boleh tolong :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Tak ramai yang pandai ambil peluang keemasan ni.. :) modal cuma rm55, untung berlipat-lipat kali ganda :) kalau usaha lagi gigih, lagi banyak lah untung ;)

    ***sesiapa yg nk rebut peluang keemasan ni sila lah pm saya di *WeChat ; ehh0707

    ...insha Allah saya boleh guide anda sampai berjaya :)

    ReplyDelete
  4. Especially for student or even org yg dh brkerja yg nk cri duit lebih. Jom join sy. Modal just RM55. Tak rugi langsung. Dengan RM55 ni boleh menjana pendapatan sehingga RM500++ dalam seminggu. Kene rajin & usaha sikit je.
    Nak tambah duit poket utk raya??
    Nak Cari duit Dari phone sambil duduk dpn TV?
    Nak pendapatan 4-5 angka seminggu???
    Anda boleh dgn 1whp. Mulakn bisnes anda dgn Add wechat ID saya: Syadiela
    Segala pertanyaan akan dilayan dengan segera

    ReplyDelete
  5. moh join 1whp nih :) skrg nih tgh ade PROMOSI :D korang bagi modal RM55, kalau korang taja sorang, korang akan dapat RM150 !! untung giler kat situ !!! :D sape2 yg berminat nak kaut peluang keemasan nih, moh PM saya kat WeChat , ID : ehh0707 ...insha Allah saya boleh guide korang sampai berjaya :)

    ReplyDelete